Despre noi

Image

Companie de transport international de marfuri

 

 Patru Spedition M S.R.L este o companie de transport international de marfuri. Am inceput in anul 2004, iar din 2008 societatea isi desfasoara activitatea prin transport international de marfa. Dar am stiut ca avand o strategie de afaceri corecta si o mentalitate si stil de lucru occidental bazata pe calitate si performanta, vom cuceri Europa. An de an ne-am dezvoltat iar clientii au descoperit in noi un partener de incredere stabil, eficient si confortabil.

Fiecare client care la sfarsitul contractului ne strange mana este pentru noi o dovada in plus ca ne facem treaba cum trebuie.

In transportul de marfa se livreaza incredere si professionalism.

Cheia succesului pentru o firma de transport inseamna mult mai mult decat numarul de camioane pe care le are in garaj, inseamna adaptarea la cerintele fiecarui client si siguranta de a-i oferi servicii personalizate pentru cerintele lui de transport. Toate acestea se realizeaza prin promptitudine, incredere si siguranta castigate kilometru cu kilometru si printr-o transparenta totala a costurilor de transport. Patru Spedition M crede ca iti poate oferi toate acestea la un loc pentru ca tu sa fii multumit pe deplin.

Criterii ale succesului:

Siguranta. Cu noi aveti garantia unei colaborari corecte si eficiente. Se ofera transparenta totala a costurilor de transport, soferi bine pregatiti profesional si cele mai fiabile camioane. De aseamenea ai garantia ca marfa ta va ajunge in cele mai optime conditii la destinatie.

Profesionalism.Iti punem la dispozitie experienta si logistica noastra care au luat nastere din pasiunea pentru transport. Regula noastra de baza este satisfacerea clientului pentru ca un client multumit va reveni cu certitudine inapoi.

Ecologism.Sa fii cu adevarat profesionist inseamna sa fii si responsabil de aceea incercam sa avem cele mai fiabile camioane si urmarim reinnoirea parcului auto ca urmare a cerintelor de mediu.

Rapiditate. Stim cat de important este pentru tine sa ai marfa unde trebuie, atunci cand trebuie, de aceea facem tot posibilul sa-ti asiguram acest lucru care este important pentru tine. Orice eveniment neprevazut este atent monitorizat de angajatii nostrii, de aceea marfurile transportate de noi ajung intotdeauna la timp.

Eficienta.Drumul cel mai scurt dintre doua puncte este o linie dreapta. Nu ne plac ocolisurile nici ca filozofie de afaceri nici ca rute de transport. Fara surprize neplacute, fara amanari si ocolisuri, suntem mereu dornici sa gasim solutiile cele mai simple si eficiente pentru tine.

Partners Section:

depfile password Depfile Premium Account Depfile Premium Depfile Premium Account Depfile Premium Depfile Premium Account Depfile Premium Account dep file Dep file dep file dep file dep file dep file Depfile Premium Account Depfile Premium yify torrent empire torrent yify vikings season 4 auto clicker autoclicker slender the eight pages he gift torrent walking dead torrent the walking dead torrent fl studio 12 torrent